Smaki Europy – Jakość i Tradycja

Data publikacji:
20-11-2016

Data wydarzenia:

05-11-2017

18 listopada 2016r podczas China International Exhibition Centre w Pekinie zakończona została realizacja trzyletniego projektu promocyjnego „Smaki Europy – Jakość i Tradycja” przygotowanego przez konsorcjum w składzie: Lider – Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej, członkowie: Krajowy Związek Grup Producentów Owoców i Warzyw, Związek Sadowników Rzeczpospolitej Polskiej oraz Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego. Był to pierwszy przypadek wspólnej promocji produktów przez różne branże.

Budżet projektu wynoszący ponad 5,357 mln EUR w 50% był finansowany z budżetu UE, 30% pokrywa budżet krajowy, a 20% udziału własnego wnioskodawców pochodzi z Funduszy Promocji, w tym z Funduszu promocji Owoców i Warzyw.

KAMPANIE:

18-20 listopada 2015
WORLD OF FOOD BEIJING 2015
The China National Convention Center (CNCC)
Pekin, Chińska Republika Ludowa

 

3-5 grudnia 2015
AgriPro Asia Expo Hong Kong 2015
Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC)
Hong Kong, Chińska Republika Ludowa

 

18–21 kwietnia 2016
DJAZAGRO 2016
SAFEX Exhibition Park
Alger, Algeria

 

5-7 maja 2016
SIAL China 2016
Shanghai New International Expo Centre
Szanghaj, Chińska Republika Ludowa

 

7–11 czerwca 2016
BELAGRO 2016
Minsk-Arena – Football Manege Sport Complex
Mińsk, Białoruś

 

11-13 sierpnia 2016
FOOD EXPO Hong Kong 2016
Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC)
Pekin, Chińska Republika Ludowa

 

22-24 września 2016
FHW CHINA 2016
China Import & Export Fair Complex
Kanton, Chińska Republika Ludowa

 

8-11 listopada 2016
Prodexpo Mińsk 2016
Maneż Futbolowy
Mińsk, Białoruś

 

16-18 listopada 2016
Anufood China 2016
China International Exhibition Centre (New)
Pekin, Chińska Republika Ludowa

 

Więcej: http://flavorsofeurope.eu/pl/o-programie/